Alina Sorescu: „Voi lupta până la capăt”

Cântăreața Alina Sorescu este revoltată după ce instanța în procesul de custodie a fetelor sale și ale lui Alexandru Ciucu a decis ca minorele să locuiască o săptămână cu mama lor și apoi o săptămână la tatăl lor. Artista a spus că acest lucru le va destabiliza pe copile și și-a manifestat nemulțumirea pe pagina personală de Facebook.

 „A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toata ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Nu va fi ușor, pentru că tatal lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatalui să se implice din momentul în care și-a aratat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 si 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar. Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”

Potrivit avocatei artistei, „soluția nu are o bază legală nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, va afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractică, fiind de natură a perpetua și accentua situația tensionată dintre parți, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor.”

Alina Sorescu și fostul ei soț, Alexandru Ciucu, s-au despărțit după o căsnicie de 12 ani. Fiicele cuplului, Raisa și Carolina au rămas în grija artistei.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram