Amenzi şi interzicerea accesului la competiţii sportive pentru unii suporteri ai echipelor CSA Steaua şi FC Dinamo

 Nu există întălnire sportivă între cele două echipe de fotbal fără scântei. Oamenii legii au sancționat marți suporterii celor două echipe, informează Jandarmeria București.

"17 suporteri au primit sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă cuprinsă între şase luni şi un an. Opt acte de sesizare au fost făcute în conformitate cu prevederile Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive, două în conformitate cu prevederile Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, unul pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, unul pentru distrugere şi două pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase."

27 de sancţiuni contravenţionale, nouă amenzi, un avertisment scris în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive şi 18 amenzi pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice au aplicat jandarmii bucureșteni.

Amendă, în valoare de 33.000 de lei, a primit și organizatorul jocului sportive, i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale iar societatea de pază  a primit o sancţiune contravenţională și o amendă, în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram