Copil de 5 ani ținut ostatic de propriul tată. Bărbatul amenință că aruncă în aer locuința

Un bărbat de 52 de ani din Chiajna, județul Ilfov s-a închis în locuință joi împreună cu fiica lui de 5 ani. Anterior, acesta și-a agresat și alungat de acasă soția. Scandalul ar fi pornit după ce femeia i-ar fi spus acestuia că vrea să îl părăsească și să ia cu ea și copilul pe care îl au împreună.
Imediat ce a auzit intențiile soției, bărbatul a devenit violent și a scos-o afară din casă pe aceasta. Femeia a anunțat imediat poliția, iar când au ajuns la adresă, oamenii legii au constatat că bărbatul se baricadase în casă împreună cu fiica lui de 5 ani.
La fața locului au fost chemate întăriri și negociatori mai ales că bărbatul a încărcat pe Facebook imagini cu mai multe butelii pe care amenință că le aruncă în aer.
Vineri dimineața acesta a solicitat oamenilor legii să îi aducă mâncare pentru fetiță. Dealtfel poliția a anunțat că micuța este bine ,,Negociatorii s-au asigurat că primește tot ce este necesar. Încă de aseară am stabilit un canal de comunicare. După cum se știe, bărbatul nu are revendicări. Are grijă de minoră, aceasta nu a suferit leziuni. Este în afara oricărui pericol”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române într-o declarație de presă.
În fața locuinței au ajuns și mai multe rude ale bărbatului, care încearcă să-l convingă pe acesta să iasă din casă ,,A zis că i-a dat fetei să mănânce, e bine, a culcat-o și el stă în living. Și a zis că până nu pleacă toată lumea de aici, nu iese. Stă în living lângă butelii, se uită la televizor, la toate știrile. Trei butelii are. A zis că dacă nu pleacă lumea sau dacă insistă careva să intre peste el, dă foc”, a declarat sora bărbatului.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram