Ionel Arsene a fost demis din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Piatra-Neamţ

Această măsură a fost luată de Prefectul județului Neamț Adrian Niță, ca urmare a deciziei  Curții de Apel Brașov de condamnare la închisoare cu executare de 6 ani şi 8 luni, pentru trafic de influenţă, informează stiri-neamt.ro

„Urmare a faptului că au fost indeplinite toate condițiile procedurale prealabile prevăzute de O.U.G.nr.57/2019 privind Codul administrativ în sensul că secretarul general al județului Neamț a inaintat astăzi institutiei noastre referatul constatator nr. 7927 din 16.03.2023, alături de toate înscrisurile din care rezultă motivul legal al propunerii, a fost emis Ordinul prefectului nr.96 din 16.03.2023 privind încetarea mandatului de presedinte al Consiliului Județean Neamț al domnului Ionel Arsene.” – este mesajul transmis de prefectul Adrian Niță.

Președintele Consiliului Județean Neamț va fi ales  dintre cei doi vicepreședinți la următoarea ședință, iar unul dintre consilierii județeni va fi ales vicepreședinte.  

Până ăn acest moment Ionel Arsene nu s-a predat autorităților, iar pe numele lui a fost emis mandat internaţional de arestare.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram