Klaus Iohannis, mesaj de Paştele Catolic


Președintele României, Klaus Iohannis le-a transmis, sâmbătă, celor care sărbătoresc duminică Paştele, un mesaj, transmite Administrația Prezidențială.


“Cu prilejul Sfintelor Paști, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din România calde urări de sănătate și prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii și a armoniei.”

Președintele României, a transmis un mesaj și celor care sărbătoresc duminică Floriile. “Totodată, îi salut călduros pe toți cei care sărbătoresc Floriile. Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!” se mai arată în comunicat.

Alexandru Marin

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram