Mihai Sturzu. De la HI-Q la manșa unui avion. „Au fost momente în care îmi venea să plâng de nervi că nu reușeam să aterizez Zlinul 142 corect”

Îndrăgitul interpret, angajat al unei cunoscute companii aeriene, şi-a urmat visul și astăzi este la manșa unui avion Airbus A320. După ani de zile de studiu și ore petrecute la simulator, Mihai a postat pe pagina sa de socializare experiența prin care a trecut.

El a spus cum își întămpină pasagerii la fieare cursă: “Ladies and gentlemen, this is your Captain speaking”.

“După zece ani de când zbor cu avioane mici și cinci de când zbor cu avioane mari, de astăzi sunt Comandant.

Sunt mulți oameni la care mă gândesc cu recunoștință... primul instructor, colegul de banca din școala de aviatie, mentorul meu, atâția alți piloti de la care am învățat mereu câte ceva...

Totuși, există o persoană care mi-a fost mereu alături: în momentele în care îmi venea să plâng de nervi că nu reușeam să aterizez Zlinul 142 corect, în lungile nopți în care învățam acasă diferențele dintre zborul subsonic, transonic, supersonic si hipersonic... de-a lungul sutelor de examene, de ore de simulator din care ieșeam cu tricoul ud la propriu... persoana care mi-a dat mereu încredere, energie și determinare sa ajung aici: eu. Well, îmi mulțumesc din suflet mie! Sunt foarte mândru de mine!

Love and devotion.

Later edit (a doua zi dimineata): sunt impresionat de miile de mesaje, comentarii, ganduri bune transmise. Va multumesc din suflet! Daca as putea v-as lua pe toti in cel mai mare avion din lume si am pleca in cele mai frumoase vacante! “.

Constantin Miu

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram