Operație de cezariană acasă. Femeia a fost asistată de soț și soacră în timpul intervenției

Reprezentanții spitalului unde a ajuns femeia după operația efectuată în propria locuință susțin că soțul gravidei a făcut o incizie în zona perineului din cauza greutății mari a copilului. Apariția complicațiilor l-au determinat apoi pe tatăl bebelușului, fost asistent medical, să sune la 112 și să ceară ajutor. O ambulanță a transportat-o pe femeie de urgență la spital.
,,O plagă în zona perineală care a fost, din declarațiile pacientei, executată de către soț, care s-a pregătit din timp făcând comandă de pe Internet de tot ce au nevoie pentru a executa procedura de cezariană la domiciliu. Pacienta cu soțul, de la început au premeditat că sunt pregătiți din cauză că el a lucrat ca asistent medical în străinătate”, a declarat Alexandru Pătrașcu, managerul Spitalului din Târgu Neamț pentru un post de televiziune.
Mama a fost internată la terapie intensivă, în stare stabilă.
Întâmplarea are loc la câteva zile după ce o femeie și-a pierdut viața pentru că a născut acasă, asistată de o moașă găsită pe Facebook.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram