Piața Centrală din Alexandria este cea mai scumpă din județul Teleorman. Locuitorii prefera supermarketurile din cauza preturilor

Teleormănenii preferă să facă aprovizionarea in supermarketuri, în ciuda calității mărfurilor deoarece prețurile produselor vandute in piata s-au dublat față de anul trecut, informează ziarulteleormanul.ro.

În urma unui sondaj de opinie realizat în rândul comercianților din municipiul reședință de județ, a reieșit că sunt tot mai putini producători locali si a crescut numărul samsarilor care se aprovizionează din angroul Pucheni din Capitală.

Deși puterea de cumpărare nu este mare în județul Teleorman, prețurile fructelor și legumelor sunt asemănătoare cu cel din marile orașe. Cel mai scump aliment de pe piață este miezul de nucă, 40 de lei pe kg, merele si cartofii costa 4 lei, ceapa 8 lei.

Potrivit ziarului, producători locali din județul Teleorman, preferă să comercializeze marfa în piețele mari din Capitală.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram